Raadpleeg de anatomische regio  om te bepalen welke scan nodig is. Neem gerust contact op met IMAGIN om de zaak te bespreken met een van onze dierenartsen  om te helpen bepalen welk scangebied nodig is. Vermeld uw diagnose / uitsluitingen voor het huidige probleem, zodat we u een zo uitgebreid mogelijke scan kunnen bieden.

 

Verwijzende dierenarts doorstuur formulier

Vul dit gedeelte volledig in. 

Het belangrijk dat we uw volledige contactgegevens hebben voor in het geval we vragen zouden hebben over uw patiënt.

Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot de scanaanvraag of mogelijk willen we tijdens de scan contact met u opnemen. Zorg ervoor dat u (of een medewerker die bekend is met de case)  beschikbaar bent op de dag dat de scan wordt uitgevoerd.

Stuur zoveel mogelijk informatie , rx beelden , labo onderzoeken en andere info op voorhand door naar ons mail adres.

Het dier zal onder anesthesie gebracht worden en dient nuchter te zijn.

 

 Patiëntinformatie:

    1. Contactinformatie eigenaar: Vul dit gedeelte volledig in. Hiermee kunnen we een klant- / patiëntaccount instellen voorafgaand aan de afspraak van de patiënt.
    2. Patiëntinformatie: geef zoveel mogelijk informatie met betrekking tot de gezondheidstoestand van het dier.  Dit zorgt ervoor dat we ons goed kunnen voorbereiden op de sedatie / algemene anesthesie van uw patiënt.

Diagnostisch rapport:

Soms is het noodzakelijk om de scanbeelden te laten interpreteren door specialisten. Hiervoor wordt een meerkost aangerekend maar dit wordt vooraf besproken met de verwijzende dierenarts.

Een schriftelijk diagnostisch rapport wordt via e-mail verzonden. 

 

Verzoek /aanvullende opmerkingen:

Vul dit gedeelte in als u een speciaal verzoek of opmerkingen hebt.